Eto'o odsoten za nedoločen čas

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalca londonskega nogometnega prvoligaša Chelseaja, Kamerunca Samuela Eto'oja, čaka prisilni počitek. Eto'o se je poškodoval na sinočnji tekmi Lige prvakov proti Baslu, ki so jo modri izgubili z 0:1.
Oglej si celoten članek

Eto'o si je poškodoval mišico, zato ga čaka prisilni počitek. Za zdaj še ni znano, koliko časa bo moral kamerunski zvezdnik prisilno počivati. "Zdaj ga čakata dva dneva podrobnih zdravniških preiskav, a zagotovo bo moral nekaj časa počivati. Za zdaj še ni znano, kako resna je poškodba," je dejal trener Chelseaja José Mourinho.

Poškodovani Eto'o je moral sinoči z igrišča v 42. minuti tekme, ko ga je zamenjal Fernando Torres. Nogometaši Chelseaja so se kljub porazu proti Baslu že uvrstili v osmino finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.