Eto'o se vrača

Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o bo skoraj zanesljivo ostal pri Barceloni, njegovega partnerja v kon
Iz katalonskega nogometnega velikana Barcelona so danes sporočili, da je kamerunski napadalec Samuel Eto'o dobil zeleno luč zdravniške ekipe za vrnitev na igrišča.
Oglej si celoten članek

Iz katalonskega nogometnega velikana Barcelona so danes sporočili, da je kamerunski napadalec Samuel Eto'o dobil zeleno luč zdravniške ekipe za vrnitev na igrišča. Prvi strelec oziroma "pichichi" španskega prvenstva pred dvema letoma bo verjetno na klopi sedel že na nedeljski prvenstveni tekmi proti Deportivu. Eto'o je na prisilnem počitku že skoraj štiri mesece, potem ko si je na prijateljski tekmi proti milanskemu Interju raztrgal mišice v desni nogi.

Eto'ojeva vrnitev je lahko nova slaba novica za prvega zvezdnika Ronaldinha, ki je zadnji dve tekmi Barce začel na klopi. Dobre vesti prihajajo tudi o skorajšnji vrnitvi Portugalca Deca "v akcijo", na seznamu poškodovanih pa ostajajo Oleguer Presas, Jose Edmilson, Giovani Dos Santos in Thierry Henry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.