Eto'o si želi nazaj k Mourinhu

Foto: EPA
Foto: EPA
Kamerunec Samuel Eto'o je priznal, da bi rad ponovno zaigral pod taktirko trenerja Chelseaja Joséja Mourinha.
Oglej si celoten članek

V Moskvi sta se sestala Samuel Eto'o in lastnik Anžija Sulejman Kerimov, ki sta se pogovarjala o prihodnosti 32-letnega napadalca. Po poročanju ruskih medijev naj bi Eto'o v Anžiju ostal do januarja 2014, nato pa bodo pod drobnogled vzeli vse ponudbe za kamerunskega reprezentanta.

Eto'o je v Evropi že vzbudil veliko zanimanja. Zanj naj bi bil zainteresiran italijanski Napoli - prestop, ki ga je Eto'ojev agent označil za sanjskega - oglasila pa sta se še Inter in Chelsea.

Mourinho nikoli dolgočasen

Kamerunec je priznal, da bi z veseljem ponovno združil moči s Joséjem Mourinhom, s katerim je sodeloval pri Interju. Eto'o je velik oboževalec portugalskega stratega. ''Samo eden je José Mourinho. Igral sem pod taktirko številnih odličnih trenerjev - vendar Joséju ni enakega,'' je povedal 32-letnik in dodal: ''On je eden izmed najboljših trenerjev na svetu. Skupaj sva zabeležila veliko uspehov pri Interju. Rad bi imel priložnost, da ponovno zaigram pod njegovim vodstvom, saj v Joséjevi družbi ni nikoli dolgčas.''

Čaka na vse ponudnike

Eto'ojeva pogodba poteče junija 2014, Anži pa naj bi se s Kameruncem dogovoril, da bo lahko odšel v začetku prihodnjega leta. ''Seveda je Chelsea odlična ekipa. Ko bomo imeli na mizi vse ponudbe, se bom pogovoril z agentom in videla bova, kakšen bo najin naslednji korak,'' je zaključil Eto'o.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.