Eto'o umaknil tožbo proti Barceloni

Foto: EPA
Foto: EPA
Samuel Eto'o se je odločil, da umakne tožbo proti Barceloni, v kateri je od Kataloncev zahteval tri milijone evrov.
Oglej si celoten članek

Kamerunski nogometni zvezdnik Samuel Eto'o je umaknil tožbo proti svojemu nekdanjemu klubu Barceloni, ki naj bi mu dolgovala denar, je v sporočilu za javnost sporočila Barcelona. Katalonski velikan je po odločitvi izrazil svojo hvaležnost odličnemu napadalcu, ni pa navedel, ali je šlo za medsebojni dogovor ali le dobro voljo Kamerunca.

Eto'o je na katalonskem vrhovnem sodišču od Barcelone zahteval tri milijone evrov, to naj bi bilo 15 odstotkov denarja od prestopa v Inter, ki naj bi mu pripadali po pravilu zveze španskih nogometnih profesionalcev.

Kamerunec je trenutno najbolje plačani nogometaš na svetu, kruh si služi pri ruskem prvoligašu Anžiju iz Mahačkale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.