Eto'oju bi morali postaviti spomenik

Foto: Žurnal24 Iniesta je član Barcelone od leta 2000, ko je nastopal še za drugo ekipo katalon
Odlični vezist Barcelone, Andres Iniesta, je dejal, da bi moral njegov klub postaviti spomenik Kameruncu Samuelu Eto'oju, ki je pred nekaj dnevi iz Barce prestopil v Inter.
Oglej si celoten članek
 
 

Tisto, kar vem, pa je to, da bi mu morala Barcelona postaviti spomenik.

Andres Iniesta

 
Andres Iniesta je španskim medijem zaupal, da bi morala Barcelona po njegovem mnenju postaviti spomenik Kameruncu Samuelu Eto'oju, ki je pred nekaj dnevi zapustil Camp Nou. Odlični napadalec je dres katalonskega velikana zamenjal za dres italijanskega prvaka Interja. Kot je znano, je v nasprotno smer odšel Šved bosanskih korenin Zlatan Ibrahimović. Eto'o se je Barci pridružil leta 2004, ko je bil ponos Katalonije kar šest let brez osvojene lovorike. Po prihodu nekdanjega napadalca Mallorce pa je Barca osvojila tri naslove španskega prvaka, dva naslova v Ligi prvakov in en kraljevi pokal.

"Zgodovina kaže na to, da je imela Barcelona zelo malo takih napadalcev, kot je Eto'o. Nisem prepričan, ali je bil sploh kakšen kot on. Tisto, kar vem, pa je to, da bi mu morala Barcelona postaviti spomenik. V preteklih letih je bil ključ do vseh naslovov, ki smo jih osvojili," je nekdanjemu soigralcu polaskal Iniesta. Španskega reprezentanta sicer še vedno muči poškodba, zaradi katere ni odigral niti ene tekme v pripravljalnem obdobju. "Komaj čakam, da bomo ponovno lahko zaigral," je še dejal Andres Iniesta.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.