Evelyn Ng ostaja pri Bodogu

Foto: Žurnal24 Evelyn Ng (Foto: hottest-poker-babes.blogspot.com)
Kanadska poklicna igralka pokra Evelyn Ng je ponovno podpisala sponzorsko pogodbo s spletno poker sobo Bodog. S tem je postala igralka, ki je pri ekipi Bodoga ostaja najdlje časa.
Oglej si celoten članek

Evelyn Ng se je Bodogu pridružila že leta 2006, vendar se je stran odločila omejiti število sponzoriranih projev, in se nedavno poslovila od igralcev, kot so David Williams, Justin Bonomo in Josh Arieh. Zdaj majceno ekipo Bodoga sestavljata Ngova in Amanda Musumeci.

V luči nedavnih zaprtij poker strani v ZDA je bila Evelyn Ng, razumljivo, navdušena nad podaljšanjem pogodbe z Bodogom. Med EPT San Remo je na Twitterju zapisala: "Z navdušenjem sporočam, da sem podaljšala svoj sponzorski sporazum z Bodogom!"

35-letna lepotica je začela z igrami na srečo pri 14-tih, z igranjem biljarda, pri starosti 17 let pa je že bila delilka na poker in blackjack mizah v rodnem Torontu.

Približno takrat je Evelyn spoznala in tudi začela hoditi z Danielom Negreanujem, ki ji je pomagal pri urjenju njenih poker spretnosti. Do večje prepoznavnosti v svetu pokra pa je prišla potem, ko je na WPT Ladies’ Night leta 2003 premagala priznane profesionalne igralke, kot so Kathy Liebert, Annie Duke in Jennifer Harman, in turnir končala na drugem mestu.

Ng je v svojem življenju s turnirji v živo zaslužila 377.191$, do svoje najvišje nagrade je prišla leta 2006, ko je s 39. mestom na turnirju Five Diamond Classic zaslužila 73.230$. Do denarja je desetkrat prišla tudi na turnirjih WSOP.

Nekateri ljudje se sprašujejo o dosežkih Evelyn Ng in Amande Musumeci. Ngova med julijem 2008 in julijem 2010 do denarja ni prišla niti enkrat, nakar ji je na WSOP 2010 to uspelo dvakrat, skupaj za 36.494$. Amanda Musumeci sploh še ni dočakala tako imenovanega »casha« na turnirjih v živo, vendar pa je na spletu zaslužila okrog 172.000$. Prinašata pa dami Bodogu gotovo kanček elegance, ki je v pokru nemalokrat primanjkuje.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.