Evrogol v Novem mestu

Hrvaški napadalec v dresu velenjskega Rudarja Mate Eterović je zablestel na Portovalu.
Oglej si celoten članek

V sredo je Rudar Velenje v zelo pomembni tekmi za obstanek v Prvi ligi prišel do visoke gostujoče zmage nad Krko (1:5), po kateri so Dolenjci zamenjali trenerja.

Večino dela so "knapi" opravili že v prvem polčasu, v katerem so zabili štiri zadetke. Drugi gol Rudarja je bil prava mojstrovina, saj je Mate Eterović Miodraga Mitrovića premagal skoraj s sredine igrišča. 

Hrvat je bil junak že pretekli konec tedna, ko je z dvema uspešno izvedenima enajstmetrovkama Rudarju pomagal do zmage na šaleško-savinjskem derbiju proti Celju (2:0).  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.