Evroliga: Olimpija v petem bobnu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pred četrtkovim žrebom Evrolige v Barceloni je jasno, da so košarkarji Uniona Olimpije uvrščeni v peti kakovostni boben.
Oglej si celoten članek

Žreb Evrolige se bo začel v četrtek, 7. julija, ob 11. uri v dvorani Mediapro Auditorium v Barceloni. Od 11. ure do 11.40 bo potekal žreb za tekmovanje EuroChallenge in EuroCup, od 12. ure dalje pa bo potekal uradni žreb skupin Evrolige za sezono 2011/2012, kjer bo sodelovala tudi Union Olimpija.

Navdušenci nad košarko boste lahko žreb v živo spremljali tudi v neposrednem prenosu prek spletne strani euroleague.net. Union Olimpija je bila pred četrtkovim žrebom evroligaških skupin uvrščena v 5. kakovostni boben, kar pomeni, da v Stožicah v rednem delu Evrolige zagotovo ne bodo gostovali Armani Jeans Milano, Cantu in Bamberg.

Zmaji so pred žrebom določeni v 5. kakovostni boben:

1. boben:  FC Regal Barcelona, Olympiakos Pirej, Panathinaikos Atene, Real Madrid
2. boben: Montepaschi Siena, Caja Laboral, Maccabi Electra Tel Aviv, CSKA Moskva
3. boben: Partizan Beograd, Unics Kazan, Unicaja Malaga, Fenerbahce Ulker Istanbul
4. boben: Asseco Prokom Gdynia, Bizkaia Bilbao Basket, Anadolu Efes Istanbul, Žalgiris Kaunas
5. boben: Olimpia Milano, Union Olimpija Ljubljana, Brose Basket Bamberg, NGC Cantu
6. boben: Sluc Nancy, Zagreb Croatia Osiguranje, kvalifikant 1, kvalifikant 2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.