Evroliga razkrila: Đoković nova okrepitev Zvezde? Nad Srbom navdušen tudi James!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Evroliga je razkrila, da bi Novak Đoković s svojimi košarkarskimi sposobnostmi lahko postal nova okrepitev Crvene zvezde, medtem ko je Srba pohvalil tudi najboljši košarkar tega tisočletja.
Oglej si celoten članek

Vodstvo najelitnejšega evropskega košarkarskega tekmovanja je opazilo izjemno košarkarsko predstavo, ki jo je preko svojega Twitter profila delil najboljši tenisač na svetu, Novak Đoković, ki na posnetku vrhunsko preigrava s košarkarsko žogo, na koncu pa tudi ob zelo lepi tehniki zadane koš z roba rakete.

Đoković je ob posnetku še vprašal najboljšega košarkarja tega tisočletja, LeBrona Jamesa, če misli, da je Novak pripravljen, da bi z legendarnim "Kraljem" odigral košarkarsko tekmo ena na ena.

Po ogledu posnetka pa se je oglasila tudi Evroliga, ki se je začela spraševati, če je morda prav Novak Đoković najnovejša okrepitev Crvene zvezde pred naslednjo sezono.

"Nova okrepitev za prihajajočo sezono?" je Zvezdo vprašalo vodstvo Evrolige, na kar so pri Rdeče-belih misteriozno odgovorili: "Ali lahko ohranite skrivnost?"

Đoković najverjetneje vseeno ne bo postal najnovejša Zvezdina okrepitev, saj je za profesionalno košarko vse skupaj izvedel nekoliko prepočasi, a je a za amaterja, ki si s košarko le krajša čas, vseeno pokazal zavidljivo tehniko. Celo takšno, da se je odzval tudi James, ki je Đokoviću potrdil, da je Srb pripravljen za njun dvoboj.

"Ha, pa bom rekel, da mislim, da si! Lepa tehnika izmeta, kolega," je tehniko srbskega teniškega asa preko Twitterja pohvalil James.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.