Evropska liga? "Ne, hvala!"

Foto: Reuters Bayern Arjen Robben dres majica aplavz povoj poškodba roka
Bayern je v sredo izpadel iz Lige prvakov. Za naslednjo sezono jim za zdaj kaže na Evropsko ligo. "To je najslabše, kar se lahko zgodi. Potem bi bilo bolje, da sploh ne bi igrali v Evropi," meni Arjen Robben.
Oglej si celoten članek

Lani so osvojili skoraj vse, letos ne bodo ničesar. Bayern München. Za zdaj kaže, da se ne bodo kvalificirali niti za naslednjo sezono Lige prvakov. In nizozemski nogometaš bavarskega kluba Arjen Robben se s tem ne more sprijazniti. Na večer, ko se igra drugorazredno tekmovanje – Evropska liga, je tako zatrdil, da se sam v njej ne vidi. Na lestvici Bundeslige so osem tekem pred koncem sezone četrti – sedem točk za drugim mestom, ki vodi neposredno v Ligo prvakov, in dve točki za tretjim mestom, ki pomeni kvalifikacije za najtrofejnejše nogometno tekmovanje na stari celini.

To je najslabše, kar se lahko zgodi.
Arjen Robben
"Ne morem si predstavljati, da bi igral Evropski ligo. To je najslabše, kar se lahko zgodi. Potem bi bilo bolje, da sploh ne bi igrali v Evropi," je dejal 27-letni Robben, ki je v Ligi prvakov s PSV-jem, Chelseajem, Realom Madridom in Bayernom zbral že 52 nastopov. Z Bayernom ga pogodba veže še naslednji dve sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.