Evropske zveze podpirajo Čeferina

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Kar nekaj evropskih nogometnih zvez v boju za predsednika Uefe podpira Aleksandra Čeferina.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj evropskih zvez je podprlo Aleksandra Čeferina v tem, da bi postal naslednik Michela Platinija na čelu Evropske nogometne zveze. Po pisanju Munda Deportiva, kjer so se razpisali tudi o Čeferinovi poklicni poti in njegovi udeležbi v nogometu, naj bi imel predsednik NZS na svoji strani že podporo skandinavskih držav.

Zaenkrat edini kandidat, ki je že uradno vložil kandidaturo za predsednika Uefe, sicer ostaja predsednik nizozemske nogometne zveze Michael van Praag. Med leti 1989 in 2003 je bil tudi predsednik Ajaxa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.