Evropski prvak utrpel resne poškodbe

Foto: EPA
Foto: EPA
Evropski prvak v teku na 200 m Španec Bruno Hortelano si je huje poškodoval desno roko v prometni nesreči v bližini Madrida, poročajo španski mediji.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletni atlet je zlato osvojil julija na EP v Amsterdamu, poškodoval pa se je kot sopotnik v današnjih zgodnjih jutranjih urah. Avto je vozil njegov sorodnik.

Njegov agent Alberto Armas je prek Twitterja sporočil, da Hortelano, "ki je hudo poškodovan, vendar je glede na okoliščine v dobrem psihičnem stanju", ni utrpel tako hudih poškodb, kot poročajo mediji. Ti so namreč navajali, da bo potrebna amputacija. Armas je dejal, da ima več zlomov prstov in poškodovane vezi, ki jih bodo operirali.

Podatek, da amputacija roke ni izključena, je za španske medije potrdila zdravniška ekipa, ki je atleta v zgodnjih jutranjih urah prepeljala v bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.