F1 v naši soseščini, prvi zapretil Vettel

Foto: Epa Sebastian Vettel
Sebastian Vettel je bil najhitrejši na petkovih treningih na Madžarskem.
Oglej si celoten članek

Sebastian Vettel (Ferrari) je bil najhitrejši na drugem prostem treningu pred nedeljsko VN Madžarske. Odpeljal je najhitrejši čas dneva, 1:16,834. Drugo mesto je na dirkališču v predmestju Budimpešte z vsega 74 tisočinkami zaostanka Max Verstappen, tretje pa Daniel Ricciardo (oba Red Bull), sicer najhitrejši na prvem prostem treningu (1:17,509)..

Lewis Hamilton, trenutno vodilni v skupni razvrstitvi svetovnega prvenstva, je zasedel peto, njegov moštveni kolega pri Mercedesu, Valtteri Bottas, pa šesto mesto. Hamilton ima 17 točk prednosti pred Vettlom, oba sta letos dobila po štiri dirke.

V soboto bo na sporedu še tretji prosti trening in kvalifikacije za dirko, ki se bo v nedeljo na Hungaroringu pričela ob 15.10.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.