FA sprožila postopek proti Ashleyju Colu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Chelseja Ashley Cole je angleško nogometno zvezo pred dnevi označil za ''same pi**e''. Predstavniki zveze so njegovo ravnanje ocenili kot neprimerno, zato mu grozi vsaj ena tekma prepovedi.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA ashley cole john terry Ashley Cole je med sojenjem Johnu Terryju, ki mu je zveza kljub drugačni razsodbi civilnega sodišča prisodila visoko kazen, pričal v prid svojega ekipnega soigralca. Neodvisna komisija je njegovo pričanje postavila pod vprašaj, Cole pa je svojo jezo izrazil preko Twitter profila, kjer je organizacijo označil za ''same pi**e''.

Na zvezi so se zato odločili, da angleškega reprezentanta kaznujejo. ''Proti nogometašu Chelseaja Ashleyu Colu je bila zaradi neprimernih opazk na Twitterju vložena obtožnica s strani angleške nogometne zveze,'' so zapisali na uradni strani FA. Rok za pritožbo se izteče v četrtek, 11. oktobra 2012. V primeru, da bo spoznan za krivega, mu grozi najmanj ena tekma prepovedi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.