Fabio je zamočil, ne pozna Gerrarda

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji odlični italijanski branilec Fabio Cannavaro se je poizkušal pokloniti legendarnemu kapetanu Liverpoola Stevenu Gerrardu, a je namesto njegove objavil sliko Franka Lamparda.
Oglej si celoten članek

Nekdanji najboljši nogometaš sveta Fabio Cannavaro pravi, da goji do Stevena Gerrarda neverjetno spoštovanje (#respect), žal pa ima očitno težave s spominjanjem obrazov.

Gerrard je v soboto odigral svojo zadnjo tekmo na stadionu Anfield, rdeči so resda izgubili proti Crystal Palacu z 1:3, a glavni dogodek je seveda bilo čustveno slovo domačega občinstva od legendarnega kapetana. Po tekmi pa so z vseh strani začeli deževati najrazličnejši pokloni Liverpoolovemu vezistu, med drugimi mu je spoštovanje želel izraziti tudi Cannavaro.

Na socialnih omrežjih twitter in facebook je objavil sporočilo s hashtagi: #stevengerrard, #cannavaro #respect, a na svojo nesrečo je zraven objavil fotografijo iz leta 2002, ko sta se srečali reprezentancii Italije ter Anglije. Na njej je v dvoboju s ... Frankom Lampardom. Država bo že prava, tudi igralno mesto, zmoti le obraz. Oba nekdanja člana angleške izbrane vrste, Gerrard je v reprezentanci zbral 114, nastopov, Lampard pa 106, se po koncu aktualne sezone selita v ZDA. Morda je to zmedlo nekdanjega italijanskega branilca.

Cannavaro je po ugotovljeni zmoti fotografijo hitro odstranil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.