Fábregas najboljši podajalec La Lige

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Cesc Fábregas je bil na začetku letošnje sezone tarča številnih kritik, nogometaš Barcelone pa je vse dvomljivce že utišal s predstavami na zelenici. Španski vezist je najboljši podajalec La Lige in eden ključnih mož v ekipi Tita Vilanove.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš Arsenala je zaigral na vseh tekmah letošnje sezone španske nogometne lige in je prispeval že sedem asistenc. Svoj nesporni talent je ponovno demonstriral na obračunu z Vallecanom, ko je Villi pomagal do prvega zadetka na tekmi. Poleg dobre igre v zvezni vrsti pa se je Španec izkazal tudi v napadu, saj je letos zadel že trikrat. Če bo nadaljeval v podobnem ritmu, si bo Vilanova z lahkoto privoščil, da občasno spočije Xavija ali Iniesto, saj Katalonce čaka še dolga in naporna sezona. Še posebej, če upoštevamo njihove želje pred sezono, ko so v en glas zatrjevali, da si želijo osvojiti vse.

Pique: ''Vnukom bom povedal, da sem igral z najboljšim vseh časov''

Foto: EPA Suarez Messi Marca zlata kopačka čevelj podelitev nagrada Iz tabora Kataloncev dežujejo čestitke na račun Lionela Messija, ki je prejel priznanje časopisa Marca in še drugič domov odnesel zlati čevelj. Med prvimi mu je čestital tudi Fábregas. ''Čestitke Leu za zlati čevelj. Več kot zasluženo. Velik objem,'' je na Twitterju zapisal Španec.

Messiju je med prvimi čestital tudi predsednik Barcelone Sandro Rosell, ki se je prav tako oglasil preko socialnega omrežja: ''Čestitke Lionelu Messiju, da je postal najboljši strelec evropskih lig,'' je zapisal Rosell, Gerard Piqué pa je dodal: ''Svojim vnukom bom lahko povedal, da sem igral z najboljšim vseh časov. Čestitam, Leo.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.