Fabregas namesto Pirla?

Foto: Žurnal24 Po poročanju španskega časnika naj bi se Fabregas prihodnje leto ločil od Wenger
Carlo Ancelotti ne popušča v lovu za svojim nekdanjim varovancem v dresu Milana Andreo Pirlom. Trener Chelseaja za italijanskega vezista zdaj ponuja 11,8 milijona evrov in Claudia Pizzara.
Oglej si celoten članek
 

Trezeguet zavrnil Milan

Francoski napadalec David Trezeguet bo kariero nadaljeval v Juventusu, saj je spoznal, da bi bil prestop k Milanu izdaja kluba, v katerem nastopa že devet sezon. "Ponudba Milana mi veliko pomeni, vendar sem preveč navezan na Juventus, ki mi je dal priložnost, da sem postal to, kar sem," pravi Trezeguet.

Ena izmed neskončno dolgih sag tega prestopnega roka se še zmeraj nadaljuje. V lovu za Andreo Pirlom so predstavniki Chelseaja zdaj zvišali ponudbo in za italijanskega reprezentanta ponujajo slabih 12 milijonov evrov in reprezentanta Peruja Claudia Pizzara. Ta ponudba naj bi bila za predstavnike Milana sprejemljivejša, rossoneri pa bi z denarjem iz posla kupili napadalca Seville Luisa Fabiana. Hkrati imajo v klubu iz mesta mode pripravljen tudi rezervni načrt, če klub zapusti Pirlo. Trener Leonardo bi v svoji četi želel videti vezista Reala iz Madrida, Mahmadouja Diarraja, hkrati pa naj bi se rdeče-črni zanimali za Španca Cesca Fabregasa. Za organizatorja igre Arsenala je Milan pripravljen odšteti 35 milijonov dolarjev, Fabregas pa bi v petih letih v vsaki sezoni zaslužil okoli štiri milijone evrov.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.