Fàbregas o Barçi tudi s premierjem

Foto: printscreen as.com
Foto: printscreen as.com
Mesece in leta opevana vrnitev Cesca Fàbregasa iz Arsenala v Barcelono se je preselila tudi v najvišje sfere španske države.
Oglej si celoten članek

Španski premier Jose Luis Rodriguez Zapatero in njegov britanski kolega David Cameron sta se v Londonu srečala z organizacijo Ulični ljudje (Street people), ki se bori proti nezaposlenosti in slabi izobrazbi mladih. Zaradi "moči nogometa“ in zgleda je srečanju prisostvoval tudi – še vedno – zvezdnik Arsenala Cesc Fàbregas. Ker je Zapatero znani navijač Barcelone, sta se v sproščenem neuradnem pogovoru s Fàbregasom dotaknila tudi te teme, torej morebitnega Cescovega prestopa k evropskim prvakom, zatrjujejo novinarji Asa, ki so španskega reprezentanta tudi neposredno vprašali, kar zanima milijone nogometnih zaljubljencev po vsem svetu: ali bo prestopil k Barçi. V odgovor so dobili le molk in nasmešek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.