Fabregasa smo dobili pod ceno

Foto: EPA
Foto: EPA
Podpredsednik ponosa Katalonije Josep Maria Bartomeu je navdušen, da so v klubu uspeli pripeljati oziroma vrniti "izgubljenega sina" Cesca Fabregasa, ki naj bi ga iz Arsenala pripeljali za veliko manj, kot je dejansko vreden.
Oglej si celoten članek

"S tem, ko smo Cesca pripeljali v Barcelono, smo naredili odličen posel. Dobili smo ga zelo poceni. Njegova vrednost v normalnih okoliščinah ne more biti samo 29 milijonov evrov. Pomagalo je to, da je Arsenalu dal vedeti, da želi igrati samo v Barceloni," je dejal podpredsednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. Nekdanji kapetan Arsenala in otrok Barçe, Cesc Fabregas, se je v Katalonijo za 29 milijonov evrov vrnil med letošnjim poletnim prestopnim rokom, čeprav so topničarji na začetku zahtevali dvakrat več denarja. "Njegova realna vrednost je tista, ki so jo topničarji zahtevali na začetku. Moje mnenje je, da bi njegova cena morala biti 60 milijonov evrov," je še dejal Bartomeu in razkril nekaj dodatnih podrobnosti okoli prestopa Fabregasa: "To je podobno partiji pokra. V idealnem primeru nič ne bi smelo priti v javnost, a je to težko narediti. Predpostavljam, da nam je v primeru Fabregasa pomagalo to, da smo že takoj povedali, da ne nameravamo zapraviti več kot 45 milijonov evrov. Vsi so takoj vedeli, da od nas ne morejo zahtevati čudežne številke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.