Fair play po nemško

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec nemškega drugoligaša St. Paulija Marius Ebbers je dosegel gol z roko. Sodniki so zadetek priznali, a ga po posredovanju nogometaša razveljavili.
Oglej si celoten članek

Da fair play v nogometu še obstaja, je Marius Ebbers dokazal na torkovi tekmi med St. Paulijem in Union Berlinom. Klub iz Hamburga se sicer še vedno bori za uvrstitev v prvo ligo, pri rezultatu 1:1 pa je omenjeni napadalec sredi drugega polčasa zatresel mrežo. Po podaji s strani je gol poskušal zabiti z glavo, a je ostal prekratek, žogo pa je za hrbet vratarja potisnil z roko. Sodniki njegove poteze niso videli in so zadetek priznali.

A veselje navijačev St. Paulija ni trajalo dolgo. Ebbers je namreč stopil do glavnega sodnika in mu pojasnil, da je bila storjena napaka, sodnik pa mu v zahvalo za iskrenost ni pokazal rumenega kartona. St. Pauli je sicer le dobil tekmo, saj je v sodnikovem podaljšku le prišel do odločilnega zadetka. Fair play se očitno tudi obrestuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.