Fak: Faca tale moj trener, kajne?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jani Gril, kondicijski trener Jakova Faka, je izpolnil svojo obljubo in prehodil 120 kilometrov od Ljubljane pa do rojstnega kraja slovenskega biatlonca.
Oglej si celoten članek

''Moj trener za moč Jani Gril je mož beseda. Za moj naslov svetovnega prvaka v Kontiolahtiju prejšnjo sezono mi je obljubil, da bo prehodil od Ljubljane do mojega Mrkoplja - dobrih 120 kilometrov. In je to tudi storil ! 120 kilometrov v dveh dneh. Peš, sam, s svojim nahrbtnikom. Faca tale moj trener, kajne?'' je na družabnem omrežnu Facebook zapisal Jakov Fak.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.