''Fak! Ne gre in ne gre''

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski biatlonec Jakov Fak v letošnji sezoni res nima sreče. Po seriji nezadovoljivih rezultatov je zdaj staknil še poškodbo komolca.
Oglej si celoten članek

Jakov Fak v skupnem seštevku za svetovni pokal zaseda skromno 42. mesto, na zadnjem treningu pa je naletel na novo oviro, ki bi lahko še otežila postopno stopnjevanje njegove forme.

Naturalizirani Slovenec je padel na treningu in utrpel poškodbo levega komolca. Udarec je bil, vsaj po podplutbi sodeč, precej neprijeten.

''Fak ! Ne gre in ne gre. Padel sem na treningu in se udaril v levi komolec. Zdaj imam bolečine pri streljanju leže, ko komolec naslonim na preprogo. Ne vem, kaj se bo še zgodilo to sezono, upam da kaj pozitivnega. Ja nič, borbam naprej!'' je na Facebooku zapisal Fak.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:15 11. Januar 2016.

    Joj Fak, čim preje se pozdravi in novim zmagam naproti!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.