Falcao dobil zeleno luč za Brazilijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Zvezdnik kolumbijske nogometne reprezentance Radamel Falcao je po poškodbi kolena danes dobil delno potrditev za nastop na letošnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji.
Oglej si celoten članek

Kot je dejal kirurg Jose Carlos Noronha, ki je operiral kolenske vezi nogometnega zvezdnika Monaca, Falcao ob začetku mundiala še ne bo 100-odstotno pripravljen. Napadalec francoskega prvoligaša velja za nosilca kolumbijske nogometne igre, poškodoval pa se je na tekmi francoskega prvenstva 22. januarja letos.

Tri dni kasneje so ga v Portu operirali, od takrat pa že okreva. "Na najvišji tekmovalni ravni Falcao še ne bo 100-odstotno pripravljen," je za tiskovno agencijo Lusa dejal kirurg Noronha.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.