Falcao zbrisal svoj tvit: "Hala Madrid"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kolumbijski napadalec je na svojem Twitterju potrdil prestop v Real Madrid, nato pa zbrisal objavo.
Oglej si celoten članek

"Uresničile so se mi sanje. #HalaMadrid," je na Twitterju zapisal Radamel Falcao, a kmalu zatem zbrisal svoj "čivk". Kolumbijec ni bil v ekipi Monaca na sobotni prvenstveni tekmi proti Lillu (1:1), čeprav je bil sprva najavljen za nastop.

Falcao je izpustil spomladanski del lanske sezone in tudi svetovno prvenstvo v Braziliji zaradi poškodbe. Real Madrid je pred dnevi prodal Ángela di Marío v Manchester United, Xabija Alonsa v Bayern, že prej so moštvo zapustili Álvaro Morata, Diego López in Casemiro. V Madrid so se preselili Toni Kroos, Keylor Navas in James Rodríguez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.