Fantič vodil navijanje pri PSV: "Dajmo, fantje!"

PSV Eindhoven je z dvema goloma Tima Matavža v torek na prijateljski tekmi premagal mestne rivale FC Eindhoven (3:0). A bolj zanimivo je bilo na tribuni ...
Oglej si celoten članek

Za golom stadiona Philips v Eindhovnu je namreč "kraljeval" neimenovan fantič, ki je na ramenih enega izmed navijačev (morda celo očeta) vodil navijanje privržencev PSV Eindhovna in njihovo pesem "Dajmo, fantje v rdečem".

Posnetek se je pojavil na YouTubu in takoj začel pridobivati na priljubljenosti, mlademu navijaču pa so se poklonili že številni privrženci nogometa z vseh vetrov. 

Slovenski reprezentant Tim Matavž je na derbiju z mestnimi tekmeci v prvih 36 minutah tekme zadel dvakrat, drugič je lepo obšel vratarja FC Eindhovna in zadel v prazno mrežo, že prej pa je izkoristil lepo podajo Jetra Willemsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.