Favorit Španija, zmaga Danske za 100 €!

Foto: Reuters Danska je leta 1992 pripravila prvovrstno presenečenje. Foto: EPA zlatan ibrahimović knjiga Foto: Reuters irska nogometna reprezentanca Foto: EPA eduardo da silva hrvaška Foto: EPA Fabio Coentrao Cristiano Ronaldo Foto: EPA Dick Advocaat se je v Rusiji dokazal kot trener Zenita. (Foto: EPA) Foto: Saša Despot italija slovenija firence buffon Foto: EPA Edin Džeko in Adil Rami na zadnji tekmi kvalifikacij Foto: Reuters črna gora anglija rooney rdeči karton Foto: Reuters Joachim Löw Loew Low Foto: EPA Vicente del Bosque Euro 2012 žreb Kijev pokal
Španija je po petkovem žrebu skupin za Euro 2012 ohranila vlogo favorita tudi pri evropskih stavnicah. Furija ima kvoto 3,25, sledijo pa ji Nemci (4,50) ter Nizozemci in Angleži (oboji 8,00). Hazarderji bodo brez dvoma vplačali kakšen evro na Italijane (14,00), izjemni optimisti pa na Dance (100,00). Kdo ve - morda spet ponovijo Švedsko 1992, ko so na turnir prišli šele po izključitvi Jugoslavije in na koncu osvojili svojo prvo in do sedaj edino trofejo.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.