Februar: Tini kolajni na SP, Čeferinu NZS

Foto: EPA Slovenski junakinji iz Ribinska – Katja Višnar (levo) in Vesna Fabjan. (Foto: EP Foto: EPA Robert Kubica (Foto: EPA) Foto: Reuters Podelitev nagrad laureus - Rafael Nadal Foto: Reuters barack obama sprejel green bay packers Foto: Reuters tina maze Foto: Saša Despot Planica poleti SP 2010 petek Evensen Foto: www.alesfevzer.com Jure Zdovc Foto: Reuters Thomas Morgenstern Foto: Reuters Ronaldo Luis Nazario da Lima Foto: Reuters Tina Maze Foto: Anže Petkovšek Aleksander čeferin nzs Foto: Anže Petkovšek Zavec in Delgado Foto: Reuters Petra Majdič je na SP v nordijskem smučanju osvojila bron v sprintu v prosti teh Foto: Reuters Thomas Morgenstern je izjemno sezono kronal z zlatom na srednji napravi na SP v Foto: Reuters Gregor Schlierenzauer in Thomas Morgenstern
Februar je bil mesec snežnih uspehov in slovenskih kolajn. Tina Maze je na svetovnem prvenstvu v Garmischu osvojila dve. Uspešne so bile tudi smučarke tekačice na čelu s Petro Majdič. Aleksander Čeferin je postal tretji predsednik Nogometne zveze Slovenije.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.