Federer bo priskočil na pomoč Švici

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Roger Federer, ki je v preteklosti večkrat izpustil tekme Davisovega pokala, bo v boju za obstanek pomagal švicarski reprezentanci. Prvi igralec sveta bo Švico poskušal obdržati v svetovni skupini.
Oglej si celoten članek

Foto: Reuters roger federer us open Iz švicarske teniške zveze so danes sporočili, da bo prvi zvezdnik Roger Federer branil barve svoje države na dvoboju za obstanek v Davisovem pokalu, ki bo konec tega tedna v nizozemskem Amsterdamu. Zmagovalec nizozemsko-švicarskega dvoboja bo obstal v svetovni skupini, poraženec pa izpadel.

Federer, prvi igralec na lestvici ATP, je na nedavnem odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku izpadel v četrtfinalu, njegov rabelj pa je bil Čeh Tomaš Berdych. Obračun v Amsterdamu bo na odprtem, podlaga pa peščena, kar najmanj odgovarja 17-kratnemu zmagovalcu turnirjev za grand slam in nosilcu srebrne kolajne v posamični konkurenci z letošnjih poletnih igrah v Londonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.