Federer dobil drugi ''paket'' dvojčkov

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicarski teniški as Roger Federer, ki je odpovedal udeležbo na mastersu v Madridu, je na Twitterju sporočil, da sta z ženo Mirko povila dvojčka Lea in Lennyja.
Oglej si celoten članek

Roger Federer je v zadnjem trenutku odpovedal nastop na drugem peščenem mastersu letošnje sezone v Madridu, saj je želel zadnje trenutke nosečnosti preživeti ob svoji ženi Mirki. Zakonca Federer sta leta 2009 povila dvojčici Mylo Rose in Charlene Riva, štiričlanski družinici pa sta se danes, 6. maja, pridružila še dvojčka Leo in Lenny.

Novica je vzbudila veliko zanimanja med teniškimi navdušenci, na enem od največjih teniških forumov na svetu Mens Tennis Forum pa se je takoj pojavila razprava, kdo bo prej osvojil grand slam – Leo ali Lenny. Njun oče jih je namreč v svoji karieri zbral rekordnih 17.

Foto: Twitter roger federer twitter

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.