Federer obstal kot vkopan

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicarski as Roger Federer si je na travnatem turnirju v Halleju, kjer je osvojil že rekordno osmo lovoriko, izmenjal nekaj udarcev z nemškim novinarjem Matthiasom Stachom.
Oglej si celoten članek

Komentator televizijskega programa Eurosport je na osrednjem igrišču pripravljalnega turnirja, na katerem je Roger Federer v finalu premagal Andreasa Seppija in se veselil 15. turnirske zmage na travnati površini, dokazal svoje teniške veščine.

Stach in Federer sta si izmenjala nekaj žogic iz servisnega polja, nakar se je Švicar odločil, da bo Nemca sprehodil z lobom. Stach je nakazal, da bo udaril smash, nato pa se je obrnil in z udarcem med nogama (t.i. ''tweenerjem'') žogico poslal mimo najuspešnejšega tenisača vseh časov. Gledalci so bili navdušeni.

Zaradi podobnosti med Stachom in trenerjem bavarskega velikana Pepom Guadiolo so številni mediji poročali, da gre za mojstrovino španskega stratega, vendar se je izkazalo, da temu ni tako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.