Federer odpovedal nastop v Parizu

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicar Roger Federer je odpovedal svoj nastop na odprtem prvenstvu Francije, ker še ni okreval po poškodbi hrbta.
Oglej si celoten članek

Sedemnajstkratni zmagovalec turnirjev najvišje ravni Roger Federer tako ne bo nastopil na 65 zaporednih turnirjih za grand slam.

"Obžalujem, ker moram sporočiti odločitev, da letos na OP Francije ne bom mogel igrati. Naredil sem korak naprej k izboljšanju splošne pripravljenosti, toda še vedno nisem sto odstoten in mislim, da bi bilo tveganje preveliko, preden bom povsem nared," je zmagovalec Roland Garrosa leta 2009 zapisal na svoji Facebook strani.

Štiriintridesetletni tretji igralec sveta, ki ga v zadnjem času mučijo poškodbe kolena in hrbta, je zadnjič manjkal na turnirjih za veliki slam leta 1999, ko je izpustil odprto prvenstvo ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.