Federer poražen na domačih tleh

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Argentinec Juan Martin del Potro je ta čas najbolj vroč teniški igralec, saj je po zmagi minuli teden na turnirju na Dunaju, kjer je v finalu ugnal najboljšega Slovenca Grego Žemljo, danes osvojil še 1,93 milijona evrov vreden turnir ATP v Baslu.
Oglej si celoten članek

Drugi nosilec Juan Martin del Potro je v dvorani St. Jakobshalle po skoraj treh urah igre težkega boja s 6:4, 6:7 (5) in 7:6 (3) ugnal številko ena moškega tenisa, prvega nosilca in dvakratnega branilca naslova v Baslu, Rogerja Federerja.

Za del Potra je to 13. turnirska zmaga v karieri in četrta letos. V medsebojnih dvobojih je prekinil niz sedmih zaporednih porazov proti Federerju in razmerje v zmagah in porazih proti Švicarju popravil na 3:13.

Izid, Basel, ATP (1,93 mio EUR):
finale:
Juan Martin del Potro (Arg/2) - Roger Federer (Švi/1) 6:4, 6:7 (5), 7:6 (3).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.