Federer presenetil, po dveh letih bo storil tudi to

Foto: Epa
Foto: Epa
Federer se na pesek vrača v Madridu.
Oglej si celoten članek

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer naj bi se po dveh letih na peščena igrišča vrnil v Madridu v začetku maja. Je namreč prijavljen za turnir, enako kot domačin Rafael Nadal in Srb Novak Đoković, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Federer, zmagovalec dvajsetih turnirjev za veliki slam, ni ljubitelj peska. V Rolandu Garrosu je slavil le 2009, na odprtem prvenstvu Francije pa je v zadnjih petih letih nastopil zgolj enkrat.

Devetintridesetletni Švicar je zaradi operacije kolena izpustil trinajst mesecev igranja. Pred kratkim se je v Dohi vrnil na igrišča, a izpadel že v drugem krogu in nato odpovedal naslednji turnir v Dubaju.

Federer je nazadnje na pesku slavil 2015 v Istanbulu, na turnirjih masters na pesku pa prav v španski prestolnici 2012.

Turnir v Madridu je na sporedu od 2. do 9. maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.