Federer raje ob ženi kot na turnirju v Madridu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Potem ko je nastop na teniškem mastersu v Madridu ta teden zaradi poškodbe zapestja odpovedal drugi igralec sveta, Srb Novak Đoković, je danes odpoved sporočil še četrti nosilec turnirja Roger Federer.
Oglej si celoten članek

Švicar je namreč danes pojasnil, da bo raje ob noseči ženi Mirki Vavrinec, s katero pričakujeta tretjega otroka.

"Odločil sem se, da v Madridu ne bom zaigral, saj bi rad bil v naslednjih tednih ob Mirki in užival s svojo družino. Opravičujem se vsem navijačem in obljubim, da se v Madrid vrnem že prihodnje leto," je zmagovalec 17 turnirjev za grand slam zapisal na svojem profilu na Facebooku.

Dodal je, da bo treniral v bližini doma in se pripravljal na Roland Garros, ki se bo začel 25. maja. Vavrinčeva naj bi vsak čas rodila tretjega otroka, Federer, že oče štiriletnih dvojčic, pa je že pred časom dejal, da bo izpustil vse turnirje, vključno z grand slamom, če bo treba, da bo v času poroda ob svoji ženi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.