Federer razočaral francoske navijače

Foto: Epa roger federer
Po jubilejni deseti zmagi pred domačimi navijači v Baslu si bo 38-letni veteran raje privoščil odmor.
Oglej si celoten članek

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je po zmagoslavju na turnirju v Baslu odpovedal nastop na mastersu v Parizu. Kot je pojasnil, si želi nekaj počitka, da bo nared za zaključni turnir v Londonu.

"Zelo sem razočaran, da moram odpovedat masters v Parizu. Moram prihraniti nekaj energije, saj želim na turnirjih serije ATP vztrajati čim dlje. Žal mi je mojih francoskih navijačev, s katerimi se bomo videli prihodnje leto na Roland Garrosu," je za spletno stran mastersa v Parizu povedal tretji igralec sveta Federer.

Pariški prireditelji so sporočili, da bo mesto Švicarja dobil srečni poraženec kvalifikacij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.