Federer tokrat boljši od Đokovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicar Roger Federer je zmagovalec teniškega turnirja v Cincinnatiju.
Oglej si celoten članek

Nekdanji prvi igralec sveta je v finalu po uri in pol igre ugnal zdajšnjo številko ena, Srba Novaka Đokovića, izid je bil 7:6 (1) in 6:3.

Za Rogerja Federerja, ki Srbu ni ponudil niti ene priložnosti za odvzem servisa, je to že sedma turnirska zmaga v Cincinnatiju, medtem ko srbski teniški zvezdnik tega turnirja ni dobil še nikoli. Švicar je spet prišel tudi v vodstvo v medsebojnih dvobojih, zdaj vodi z 21:20. Oba imata na turnirjih serije masters zdaj 24 zmag, skupaj pa ima Federer že 87 turnirskih zmag (17 za grand slam), letos jih je zabeležil pet.

Po zmagi bo Federer spet prevzel drugo mesto na jakostni lestvici, Đoković, ki je v Cincinnatiju že petič klonil v finalu, pa bo še vedno zanesljivo prvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.