Federer v London: "Zelo sem srečen"

Foto: EPA
Foto: EPA
Zaključni turnir teniškega leta v Londonu bo tudi v znamenju Rogerja Federerja, ki si je nastop priboril v sredo v Parizu.
Oglej si celoten članek

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer, nekdanji prvi igralec sveta, si je po sinočnji zmagi v drugem krogu na mastersu v Parizu priigral vstopnico za nastop na sklepnem dejanju sezone najboljše osmerice, ki bo od 4. do 11. novembra v Londonu v Areni O2. To bo za slovitega Švicarja še dvanajsti zaporedni nastop na zaključnem mastersu najboljših.

"Zelo sem srečen, da mi je spet uspelo. To je zame v bistvu vrhunec sezone, da sem se po nekaj izjemno težkih mesecih vrnil na sceno in uvrstil med najboljše," je dejal Federer.

Še dve prosti mesti

Nastop v Londonu so si že pred Federerjem zagotovili Španca Rafael Nadal in David Ferrer, Srb Novak Đoković, Čeh Tomaš Berdych, Argentinec Juan Martin del Potro ter Škot Andy Murray, ki je že pred časom zaradi poškodbe odpovedal nastop.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.