Federer začinil kosilo Liverpoola

Foto: Žurnal24 Federer, ki je nazadnje osvojil šesti grand slam v Wimbledonu, je nogometašem Li
Roger Federer je na pripravah v Švici obiskal nogometaše Liverpoola, nekoliko "začinil" njihovo kosilo in na koncu od kapetana Stevena Gerrarda prejel dres.
Oglej si celoten članek
"Oprostite, ker motim, fantje, vem, da sem prekinil vaše kosilo," je švicarski teniški as Roger Federer pri kosilu v restavraciji enega od hotelov v Bad Ragazu v svojem slogu zmotil nogometaše Liverpoola, ki so utrujeni od jutranjega treninga sedeli za mizo. In seveda mu nihče ni zameril. Takoj se je začelo spoznavanje in fotografiranje z igralci španskega strokovnjakaRafaela Beniteza.

"Se spomnite leta 2002? Takrat ste z mojim Baslom igrali 3:3 in zaradi tega izpadli iz Lige prvakov," je Federer nekoliko "začinil" obed redsov, ki zaradi tega niso imeli kislih obrazov. Prav nasprotno, v znak spoštovanja so mu podarili dres s številko 15 – toliko naslovov za grand slam je v svoji karieri namreč osvojil – in mu zaželeli uspešno lovljenje lovorik.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.