Federer zadnji turnir odprl z zmago

Foto: EPA
Foto: EPA
Japonec Kei Nišikori in Švicar Roger Federer sta uspešno začela zaključno dejanje teniške sezone.
Oglej si celoten članek

Na zaključnem turnirju serije ATP v Londonu sta v skupini B Kei Nišikori in Roger Federer zabeležila prvi zmagi; Japonec je presenetljivo ugnal Škota Andyja Murrayja s 6:4, 6:4, Švicar pa je bil boljši od Kanadčana Milosa Raonića s 6:1 in 7:6.

Na zaključnem turnirju sezone, na katerem si bodo udeleženci razdelili 6,5 milijona dolarjev, nastopa le osem najboljših igralcev na svetu. Razdeljeni so v dve skupini, vsak dan sta na sporedu dve srečanji, po dva najboljša iz vsake skupin pa bosta napredovala v polfinale.

V ponedeljek bodo v dvorani O2 nastopili Švicar Stanislas Wawrinka in Čeh Tomaš Berdych (ob 15.00) ter zvečer Srb Novak Đoković in Hrvat Marin Čilić.

Skupina B:
Kei Nišikori (Jap/4) : Andy Murray (VBr/5)   6:4, 6:4
Roger Federer (Švi/2) : Milos RaoniĆ (Kan/7)    6:1, 7:6

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.