Federerja "uščipnilo" v križu

Foto: EPA
Foto: EPA
Dolga leta najboljši teniški igralec na svetu, Švicar Roger Federer, ima hude težave z bolečino v križu, zato je vprašljiv njegov nastop na zadnjem letošnjem turnirju za grand slam, odprtem prvenstvu ZDA konec avgusta.
Oglej si celoten članek

Sedemnajstkratni zmagovalec največjih turnirjev je v četrtek izpadel v drugem krogu Gstaada proti maloznanemu Nemcu Danielu Brandsu. Po dvoboju je novinarjem priznal, da ima resne zdravstvene težave.

"Prejšnji teden v Hamburgu sem potreboval protibolečinske injekcije, da sem sploh lahko vstal iz postelje. Potreboval bom veliko vaj, da bom znova stoodstotno pripravljen. Če ne bom, bom odpovedal ameriško pripravljalno turnejo za US Open," je dejal Federer.

Zanj je bil to že tretji poraz to poletje proti igralcu izven prvih 50 na svetu. Zato je tudi zdrsnil na peto mesto na svetu, kar je njegova najnižja uvrstitev v zadnjih desetih letih.

Zaradi težav s hrbtom Roger Federer tudi ne more oceniti svoje igre z novim, večjim loparjem. "Takšna sprememba je zelo pomembna, toda pošteno povedano, zaenkrat še ne vem, kako bi ocenil nov lopar. Trenutno imam v mislih samo zdravje," je dodal Federer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.