Federerjev tekmec ni mogel zapreti ust

Foto: Profimedia Roger Federer
Švicarski veteran je znova navdušil.
Oglej si celoten članek

Roger Federer še vedno blesti na teniških igriščih. Na Odprtem prvenstvu Združenih držav Amerike se je tako zanesljivo prebil v osmino finala, svojega na papirju zahtevnega tekmeca Avstralca Nicka Kyrgiosa pa je premagal v treh nizih z rezultatom  6:4, 6:1 in 7:5. Ob tem mu je uspelo odigrati tudi eno izmed točk na tokratnem grand slamu.

V tretjem nizu je Avstralec serviral, Federer pa je na tekmečevo stran vrnil kratko žogico. Kyrgios je odlično odgvoril in preko mreže poslal za mnoge neubranljiv udarec, a ne tudi za švicarskega veterana. Ta je stekel proti žogici, jo še za las ujel, nato pa jo okoli mreže poslal v Avstralčevo polje. Gledalci, komentatorji in tudi Kyrgios so ob Federerjevi potezi ostali odprtih ust.

Ni slabo za 37-letnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.