"Federica, je to tvoje? Poštar jih je prinesel!"

Foto: Epa Federica Brignone
Najboljša smučarka sezone je naposled prejela težko pričakovano pošto.
Oglej si celoten članek

Italijanska alpska smučarka Federica Brignone je v ponedeljek dobila paket, ki ga je nestrpno čakala že nekaj časa. V njem sta bila veliki kristalni globus za skupno zmago v svetovnem pokalu, zadnje tri tekme so bile sicer odpovedane zaradi izbruha koronavirusa, ter dva manjša za skupni zmagi v veleslalomu in alpski kombinaciji.

Lovorike so bile sicer dostavljene na dom njenih staršev, saj najboljša smučarka minule zime živi visoko na planini v regiji Valle d'Aosta, tam pa poštarji ne zahajajo. 

"Brat mi je poslal fotografijo z globusi in me vprašal: 'So to tvoji? Si jih naročila?' Ko sem videla fotografijo, sem zavriskala," je za agencijo AP dejala Brignonejeva.

Dodala je, da komaj čaka na dan, ko bo lahko uspeh proslavila s svojimi trenerji in navijači ter bo lahko poslušala italijansko himno v svoji rojstnem kraju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.