Fedex ekspresno v polfinalu

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicarski teniški igralec Roger Federer se je predčasno uvrstil v polfinale zaključnega turnirja najboljše osmerice v Londonu, potem ko je danes v prvem dvoboju skupine B premagal Španca Davida Ferrerja s 6:4 in 7:6 (5).
Oglej si celoten članek

Roger Federer je dobil vseh trinajst prejšnjih dvobojev proti Davidu Ferrerju in tudi tokrat je uspel najti višjo prestavo, ko je bilo to potrebno. V prvem nizu je po neprepričljivem serviranju ubranil kar sedem žogic za odvzem servisa, v deseti igri pa je Španec izgubil začetni udarec brez dobljene točke in s tem tudi niz.

V drugem nizu sta oba dobro servirala in držala servis, v "tie-breaku" pa je Švicar izkoristil tretjo zaključno žogo in po uri in 48 minutah končal Ferrerjev niz nepremagljivosti, ki je trajal 11 dvobojev.

V drugem današnjem dvoboju se bosta pomerila še Argentinec Juan Martin del Potro in Srb Janko Tipsarević.

Skupina B, 2. kolo:
Roger Federer (Švi/2) - David Ferrer (Špa/4) 6:4, 7:6 (5).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.