FedEx na pesku začel s porazom

Foto: Žurnal24 Roger Federer na pesku še ni v najboljši formi. (Foto: Reuters)
Najboljši tenisač na svetu Švicar Roger Federer v Rimu ni najbolje začel z nastopi na peščeni podlagi. V drugem kolu mastersa v večnem mestu je izgubil proti 40. igralcu sveta Ernestsu Gulbisu.
Oglej si celoten članek

Latvijski teniški igralec Ernests Gulbis je na mastersu v Rimu, kjer je nagradni sklad 2,75 milijona evrov, v drugem kolu pripravil veliko presenečenje. Z 2:6, 6:1 in 7:5 je namreč izločil prvega igralca sveta, Švicarja Rogerja Federerja. Za Gulbisa, 40. igralca sveta, je to največja zmaga v karieri. Federer, ki bo maja branil naslov zmagovalca Rolanda Garrosa, je v Rimu odigral svoj prvi letošnji dvoboj na pesku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.