Fekalije zalile angleške drese

Foto: Žurnal24 Angleži bodo proti Alžircem igrali v dresih specifičnega vonja. (Foto: Reuters)
Angleže so po nepričakovanem neodločenem rezultatu proti ZDA v pripravljalni bazi pričakale nove težave. Počena kanalizacijska cev je bila vzrok, da so športno opremo zalile fekalije.
Oglej si celoten članek

V športnem kampu Royal Bafokeng, ki je začasni dom angleške nogometne reprezentance v Južnoafriški republiki, je počila cev za kanalizacijo, fekalna voda pa je zalila športno opremo Otočanov.

Angleži se niso pustili zmesti, drese in ostal oblačila so oprali in prav v tej opremi bodo v petek v Cape Townu igrali svojo drugo tekmo na SP proti Alžiriji. V angleškem taboru so zatrdili, da niso imeli želje po menjavi dresov, tako da bodo Steven Gerrard, Wayne Rooney, Frank Lampard in drugi proti Alžircem igrali v dresih specifičnega vonja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.