Feldkirch izenačil proti železarjem

Foto: Drago Cvetanovič
Foto: Drago Cvetanovič
Hokejisti Feldkircha so dobili drugo polfinalno tekmo lige INL. Sij Acroni Jesenice so premagali s 5:3 (1:0, 3:3, 1:0) in izid v zmagah izenačili na 1:1. Tretja tekma bo v petek, 27. marca, ob 18. uri, moštva pa igrajo na tri zmage.
Oglej si celoten članek

Feldkirch je v četrti minuti v vodstvo popeljal Dylan Stanley, v 21. minuti je Andrej Nedorost zadel za 2:0, na 3:0 je povišal Stanley s svojim drugim golom.

Jeseničani so se nato prebudili in zadeli trikrat. Najprej je bil uspešen Marko Tarman v 28., nato Marjan Manfreda v 32., v 35. minuti pa še Aleš Remar. Za 4:3 za Feldkirch je v 40. minuti zadel Youssef Reiner, 17 sekund pred koncem tekme pa še Fabian Scholz za končnih 5:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.