Felipe Anderson v Lazio, Koné v Everton

Foto: EPA
Foto: EPA
V ponedeljek sta novo okrepitev dobila tudi liverpoolski Everton in rimski Lazio.
Oglej si celoten članek

Angleški prvoligaš Everton je v svoje vrste iz izpadlega Wigan Athletica zvabil 29-letnega reprezentanta Slonokoščene obale, Arouno Konéja, ki je z Evertonom podpisal triletno pogodbo.

Finančne podrobnosti prestopa za zdaj niso znane, britanska mreža BBC pa ocenjuje, da je moral Everton za napadalca odšteti šest milijonov funtov. Koné je minulo sezono za Latics, ki so osvojili angleški FA pokal, a izpadli iz Premier league, zabil 13 golov.

Lazio z novim brazilskim vezistom

Italijanski prvoligaš Lazio je sklenil sodelovanje z brazilskim vezistom Felipejem Andersonom, ki je do sedaj igral za domači Santos, s katerim je pred dvema letoma osvojil tudi pokal Libertadores.

Dvajsetletnik je z rimskim klubom podpisal petletno pogodbo, vrednost prestopa pa je ocenjena na osem milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.