Fenninger in ÖSV sta se (spet) pobotala

Foto: EPA
Foto: EPA
Sta ÖSV in Anna Fenninger končno razčistila vse probleme, ali smo spet priča zatišju pred viharjem.
Oglej si celoten članek

Že več kot en mesec sta si avstrijska smučarska zveza (ÖSV) in najuspešnejša avstrijska smučarka Anna Fenninger v laseh. Zaradi menedžmenta, zaradi sponzorjev in zaradi obljub, ki se jih nihče ne drži. Po ponovnem razburjenju zaradi oglasne kampanje Mercedesa, v kateri je nastopila Anna Fenninger, so avstrijski mediji že odkrito razmišljali o novi prihodnosti Fenningerjeve brez ÖSV. Sedaj pa sta se obe strani ponovno pomirili.

Na novinarski konferenci je vidno dobro razpoloženi predsednik ÖSV Peter Schröcksnadel novinarjem razkril, da je bila cela zadeva le nesporazum, ki ga je podžigal menedžer avstrijske smučarke, Nemec Klaus Kärcher. Fenningerjeva je sedaj izrazila pripravljenost, da odpusti Kärcherja in tako izpolni zahtevo ÖSV, ki ji je bil Kärcher že od vsega začetka trn v peti.

"S Kärcherjem ne želim več imeti stikov. Ni dober menedžer,“ je izrazil svoje mnenje Schröcksnadel in ob tem pohvalil Fenningerjevo kot veliko športnico, ki ji je menedžer le slabo svetoval. "Zveza ne želi izgubiti uspešnih športnikov, a vsi se morajo držati pravil. To sem tudi razložil Anni in to je tudi razumela,“ je dodal predsednik.

Fenningerjeva novega premirja še ni komentirala, je pa na Facebook strani objavila sporočilo prav tako uspešne ameriške smučarke Mikaele Shiffrin. Shiffrinova, ki je letos že tretjič zapored osvojila svetovni pokal v slalomu, je Avstrijki izrekla svojo podporo in zapisala, da občuduje njen pogum in moč.  

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.