Fenomenalna predstava Dragića premalo za zmago

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Miami Heat je po podaljšku izgubil uvodno tekmo z Milwaukeejem.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miami Heat, podprvaki lanske sezone, so s porazom po podaljšku začeli dvoboj prvega kroga končnice lige NBA proti Milwaukee Bucks. Gostitelji so bili boljši s 109:107. Goran Dragić je bil prvi strelec Miamija s 25 točkami.

Dragić je zadel pet trojk iz desetih poskusov, iz igre pa je metal 10:17. Na drugi strani sta izstopala Khris Middleton s 27 točkami in Giannis Antetokounmpo, ki jih je dosegel 26.

Danes so končnico začeli tudi Dallas Mavericks. Luko Dončića in druščino uvodni dve tekmi čakata v Los Angelesu proti Clippers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.