Ferdinand na twitterju žalil Ashleyja Cola

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na sojenju proti Johnu Terryju zaradi domnevnih rasističnih opazk jo je nogometaš Chelseaja odnesel brez posledic. Zgodba pa očitno še ni končana, saj se je fronta preselila na socialno omrežje twitter, kjer je za nekaj razburjenja poskrbel Rio Ferdinand.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Ashley Cole Chelsea Tottenham Hotspur Premier League Anglija liga prvenstvo Ena izmed prič na sojenju, ki se je pred dnevi končalo v korist Johna Terryja, je bil tudi Ashley Cole. Anglež je dober prijatelj obeh bratov Ferdinand, prav tako pa se dobro razume s Terryjem. Na sojenju je enaintridesetleni Cole zatrdil, da njegov moštveni kolega nikakor ni rasist. Neznani twitter uporabnik je ob tej priložnosti Riu Ferdinandu poslal sporočilo ''Izgleda, da bo Ashley Cole njihov 'choc ice'. Če še enkrat pomislim, se je bil vedno pripravljen prodati. Sram naj ga bo.'' Izraz ''choc ice'' bi pomenskoo najlažje interpretirali ''črn na zunaj, bel na noter''.

Na sporni tweet se je odzval Rio Ferdinand, ki je s Terryjem v preteklosti tvoril srce angleške obrambe, in na svojem profilu v odgovor zapisal: ''Razumem te. Choc ice je legendarna. Hahahahaha'' Zaradi te izjave se je na Ferdinanda zgrnilo nekaj kritik, zato je kasneje dodal : ''Če se želim nasmejati temu, kar je zapisal eden izmed uporabnikov, potem se bom. Hahahaha. Potegnite si spodnjice iz riti.''

Foto: EPA John Terry sodišče Svoje je povedal tudi Cole, ki se je oglasil preko svojih odvetnikov. ''Cole je bil seznanjem z diskusijo, ki se je odvijala na socialnem omrežju twitter in želi razjasniti, da sta z Riom dobra prijatelja, zato se nima namena pritožiti.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.